Έτσι ξεκίνησαν όλα!
I Believe in Angels!

Ίσως να αναρωτιέστε πως ένας άνθρωπος μπορεί να πιστεύει τόσο πολύ σε αγγέλους, ώστε να αποφασίσει να αφιερωθεί με όλη του την ύπαρξη και την ψυχή του σε αυτό το θέμα.

Μοιράζομαι από καρδιάς την ιστορία μου αυτή μαζί σας με την ελπίδα να βοηθηθούν και άλλοι άνθρωποι που έχουν παρόμοιες ιστορίες αλλά δεν τολμούν να τις μοιραστούν δημόσια για να μην παρεξηγηθούν. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν και αγαπούν τους αγγέλους χωρίς κάποια βιωματική εμπειρία.

Ελάτε χωρίς φόβο να βιώσουμε όλοι μαζί αυτή τη διαφορετική πραγματικότητα που μοιάζει με τον ουρανό στη γη και μας προσφέρει χαρές, ιάσεις ψυχής και σώματος όπως το επιθυμούν οι άγγελοι για εμάς.

Μου πήρε πολλά χρόνια ταξιδιού μέχρι να φτάσω στο σημερινό σημείο συνηδειτότητας για τον κόσμο των αγγέλων και συνεχώς εξελίσσομαι με την βοήθεια τους.

Για τους περισσότερους ανθρώπους χρειάζεται και προϋποθέτει ότι κάτι βιωματικό πρέπει να έχει συμβεί στη ζωή τους για να πειστούν για την ύπαρξη των αγγέλων.

Για εμένα όλα ξεκίνησαν το Πάσχα του 1996. Συνέβη μια κυριολεκτική καταστροφή στη ζωή μου, επαγγελματική, οικονομική και συναισθηματική. Όλος ο κόσμος μου κατέρρευσε μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ήμουν μια πετυχημένη επαγγελματίας στην Αθήνα με κέντρα αισθητικής και επιχειρήσεις στο Κολωνάκι, σε γνωστά ξενοδοχεία, σε κρουαζιερόπλοια, σε διάφορες πόλεις και με μια δική μου σειρά θεραπευτικών καλλυντικών. Μέσα από μία λάθος επιχειρηματική κίνηση με σκοπό να πολλαπλασιάσω αυτά που είχα, τα έχασα όλα και συγχρόνως και την συντροφική μου σχέση.

Ήμουν πολύ απελπισμένη αλλά δεν τολμούσα να πω σε κανέναν τι μου είχε συμβεί. Ήρθε το Πάσχα, γιορτή Ανάστασης και εγώ καθόμουν ολομόναχη στο σπίτι μου, μη γνωρίζοντας πώς να συνεχίσω και πώς να μαζέψω τα κομμάτια της ζωής μου. Είχα γίνει -κυριολεκτικά αυτό που λέμε «από δήμαρχος – κλητήρας».

Αν μπορεί ένας άνθρωπος να έχει πολύ αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, εγώ τα είχα όλα συγχρόνως. Ένιωθα αδικημένη, προδομένη, εξαπατημένη, οργισμένη, απελπισμένη και δεν έβλεπα πουθενά να υπάρχει διέξοδος και λύση. Τότε έβγαλα μια κραυγή και φώναξα «Θεέ μου, αν υπάρχεις, κάνε κάτι, αλλά κάντο τώρα» – πρέπει να προσθέσω ότι δεν είχα καμία ιδιαίτερη πίστη και για αυτό είχα και την αμφιβολία για το αν «Υπάρχει Θεός;».

Αυτό που συνέβη την επόμενη στιγμή, μόνο σαν θαύμα μπορεί να το περιγράψει κανείς. Μπροστά μου εμφανίστηκε ένας τεράστιος φωτεινός άγγελος (σε ημιδιάφανη μορφή), που είχε το πρόσωπο ενός πολύ αγαπημένου μου φίλου που είχε σκοτωθεί και τον έλεγαν Ευάγγελο. Έμεινα άναυδη. Την επόμενη στιγμή με πήρε και με μετέφερε σε μια άλλη διάσταση πραγματικότητας, μάλλον την λεγόμενη «7η διάσταση».

Εκεί με άφησε και εξαφανίστηκε. Ένιωσα ότι πρέπει να είμαι μάλλον στον παράδεισο αν υπάρχει. Δεν έβλεπα τίποτα, αλλά ήταν σαν να με ξάπλωσε επάνω σε σύννεφα. Βίωνα την απόλυτη γαλήνη και συγχρόνως άκουγα μια υπέροχη χορωδία με φωνές και ήχους που παρόμοιο δεν είχα ακούσει ποτέ στη γη.

Σκεπτόμουν «μόνο άγγελοι μπορεί να τραγουδούν έτσι». Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει διότι δεν είχα καμία αντίληψη του χωροχρόνου.

Όταν είδα να επιστρέφει ο άγγελος με έπιασε πανικός γιατί αμέσως σκέφτηκα ωχ, θέλει να με πάει πίσω στη γη και του λέω θυμωμένη, ξέρω τι θέλεις να κάνεις, αλλά εγώ δεν θα έρθω πίσω μαζί σου στους ψεύτες και στους απατεώνες. Θα μείνω εδώ πάνω στη γαλήνη με τους αγγέλους!

Ο άγγελος με κοίταξε γεμάτος καλοσύνη και κατανόηση και μου είπε κάτι που χρειάστηκε να περάσουν 7 χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε:

«Άγγελοι στον ουρανό υπάρχουν πολλοί, στη γη όμως λίγοι και για αυτό πρέπει να κατέβεις». Πραγματικά δεν είχα καμία ιδέα τι εννοούσε και συνέχισα να είμαι αρνητική με την επιστροφή μου. (Ποτέ φυσικά δεν πέρασε κάν από το μυαλό μου ότι μπορεί να εννοούσε εμένα ότι ήμουν άγγελος. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι και οι άγγελοι χρειάζονται ανθρώπους στην γη για να βοηθούν το έργο τους. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με παρόμοια βιώματα και νιώθω τυχερή που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσα από την πολυετή πορεία μου σε αυτό το αγγελικό ταξίδι όπου ανταλλάξαμε εμπειρίες ζωής και γνώσεις).

Συνεχίζοντας με πήρε και με οδήγησε αλλού. Με πήγε σε μια σπηλιά που στην άκρη ήταν αναμμένη μια μεγάλη φωτιά, στη μέση βρίσκονταν δύο απλά λευκά κρεβάτια και γύρω – γύρω άγγελοι ντυμένοι επίσης στα λευκά.

Τότε ο Άγγελος άλλαξε μορφή και μου είπε είμαι «ο φύλακας άγγελος σου». Πήρε μια υπέροχη γαλήνια έκφραση. Μου είπε ότι είχε πάρει την μορφή του αγαπημένου μου φίλου Ευάγγελου για να μην τρομάξω και να τον εμπιστευτώ.

Στη συνέχεια με οδήγησε να ξάπλώσω στο δεξί κρεβάτι και στο αριστερό ξάπλωσε ένας άλλος άγγελος.

Πήρε το δεξί μου χέρι και μου χάραξε με ένα μαχαίρι τον καρπό μου. Τρόμαξα και πόνεσα συγχρόνως. Παρακολουθούσα να κυλάει ένα μαύρο πυκνό υγρό από τις φλέβες μου. Κοίταξα απορημένη τον άγγελο μου.

Αυτός κατάλαβε το βλέμμα μου και μου είπε αυτή είναι η αρνητική ενέργεια που έχεις μέσα σου, τα άσχημα συναισθήματα, όπως οργή, στενοχώρια, θλίψη καθώς και οι αρνητικές απελπισμένες σου σκέψεις. Μετά πήρε τον αριστερό μου καρπό και τον χάραξε επίσης απο αυτόν όμως δεν έβγαινε τίποτα. Στη συνέχεια πήρε τον δεξί καρπό του αγγέλου που ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου και χάραξε και τον δικό του. Από τον καρπό του έβγαινε ένα υπέροχο φως και ο φύλακας Άγγελος μου ένωσε τους καρπούς μας με μια ροζ κορδέλα και μείναμε έτσι ενωμένοι για αρκετή ώρα. Δεν κατάλαβα πόση ώρα κράτησε αυτό το είδος μετάγγιση ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας άδραξα την ευκαιρία να κάνω ερωτήσεις στον φύλακα άγγελό μου. Τον ρώτησα γιατί έπεσα σε αυτούς τους απατεώνες που με κατέστρεψαν. Και η απάντησή του με εξέπληξε, μου είπε ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου, αυτοί απλά έπαιξαν έναν ρόλο στο θεϊκό σχέδιο, για να αλλάξεις πορεία ζωής. Δεν πρέπει να μείνει τίποτα από τον παλιό σου κόσμο για να ξεκινήσει ο νέος. Το μονοπάτι της ζωής σου δεν είναι πια να ασχολείσαι με την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων αλλά με τον εσωτερικό τους κόσμο.

Όλα αυτά μου ακούγονταν από τη μία παράξενα και από την άλλη ήταν σαν να το ήξερα ότι κλείνει αυτό το κεφάλαιο με κάποιο τρόπο. Τελευταία ένιωθα να μη με εκφράζει πια αυτό που έκανα, αν και στην αρχή το λάτρευα ήταν το επάγγελμα των ονείρων μου.

Χωρίς να καταλάβω πως έγινε βρέθηκα πάλι μετά από περίπου δώδεκα γήινες ώρες πίσω στο φυσικό μου σώμα.

Επέστρεψα με ένα γερό τράνταγμα και έκανα αρκετή ώρα να συνειδητοποιήσω τι συνέβη. Ένα ήταν σίγουρο για εμένα όλο αυτό δεν το είχα ονειρευτεί ήταν η απόλυτη πραγματικότητα.

Ίσως, όχι στην διάσταση της πραγματικότητας που αντιλαμβανόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, όμως σε μία άλλη διάσταση που είναι εξίσου αληθινή, όπως η κβαντική επιστήμη το αποδεικνύει σήμερα πια.

Η ιστορία έχει ακόμα πολλές λεπτομέρειες, αλλά είναι ήδη αρκετά για έναν απλό πρόλογο. Γράφω ένα βιβλίο για αυτή την μεταφυσική μου εμπειρία και για το πως με καθοδήγησαν οι άγγελοι στους δασκάλους μου και πως οι ίδιοι οι άγγελοι μου δίδαξαν διάφορους τρόπους αγγελικών μεθόδων και θεραπειών.

Το συγκλονιστικό ήταν ότι επέστρεψα «άλλος άνθρωπος». Όχι ότι είχε αλλάξει κάτι στην γήινη πραγματικότητα, αλλά ο τρόπος που αντιλαμβανόμουν τα πράγματα και τις καταστάσεις είχαν αλλάξει ριζικά.

Ήμουν πια ήρεμη, αισιόδοξη και με την απόλυτη σιγουριά ότι με περιμένει μια συναρπαστική καινούργια ζωή, χωρίς όμως να ξέρω πως θα ήταν αυτή. Αποφάσισα να αφεθώ σε αυτό και να οδηγηθώ στον νέο μου άγνωστο προορισμό, όποιος και αν ήταν αυτός.

Ένα όμως ήξερα σίγουρα πια: «Ναι, υπάρχει Θεός».