Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

Angelic Quantum Spirals – Advanced Method by Mary Zapiti – Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες – 10o Summer Camp 2018

7 Σεπτεμβρίου 2018 έως 12 Σεπτεμβρίου 2018

(Λόγω ότι δεν υπήρχαν άλλες θέσεις στο αντίστοιχο σεμινάριο 13-18 Ιουλίου και της μεγάλης ζήτησης το σεμινάριο θα επαναληφθεί 7-12 Σεπτεμβρίου)

Angelic Quantum Spirals – Advanced Method
by Mary Zapiti
Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες
10o Summer Camp 2018
Παρασκευή 7 έως Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Άλλαξε τη ζωή σου ριζικά σε 6 ημέρες
κάνοντας κβαντικές διακοπές!

Apollo Hotel – Aγία Μαρίνα, Αίγινα

Αυτό το συναρπαστικό σεμινάριο θα γίνει:

Σε ιδανική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, μαζί με ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα. Εκεί θα βιώσεις μέσα από χαρούμενες, συγκινητικές και κβαντικές διαδικασίες να δημιουργούνται νέες συνειδητοποιήσεις που θα οδηγήσουν τη ζωή σου σε μια δυναμική ροή με καινούργιο νόημα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

 • Θα βοηθηθείς να ορίσεις τους πραγματικούς στόχους της ύπαρξης σου που θα σε οδηγήσουν σε μία ζωή ευτυχίας, αφθονίας και πληρότητας.
 • Θα συνειδητοποιήσεις και θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα μπλοκαρίσματα που μέχρι τώρα δεν σου επέτρεπαν να αξιοποιήσεις όλο το δυναμικό και το φάσμα των δυνατοτήτων σου.
 • Θα μάθεις την Angelic Quantum Spirals – Advanced Method και
  κβαντικές τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να συνδεθείς με το κβαντικό πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων για να δημιουργήσεις την ζωή που επιθυμείς και να την αλλάξεις ριζικά μέσα από την νέα και διευρυμένη συνειδητότητα που θα αποκτήσεις.
 • Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα μάθεις να επικοινωνείς με τον φύλακα άγγελο σου, να δέχεσαι τα μηνύματα και την καθοδήγηση του προς έναν ανώτερο δρόμο, καθώς και πως να αναγνωρίζεις τα σημάδια των Αγγέλων.

Κάνε το Κβαντικό Άλμα στη ζωή σου!
Angelic Quantum Spirals – AQS Advanced Method

H Angelic Quantum Spirals – AQS Advanced Method είναι μία παγκοσμίως πρωτοποριακή κβαντική μέθοδος με Αγγελικές Σπείρες που αλλάζει την ζωή σου σε δευτερόλεπτα!

Αυτή η ολοκληρωμένη μέθοδος Advanced με όλα τα επίπεδα της παρουσιάζεται μόνο μία φορά τον χρόνο σε εξαήμερο πρόγραμμα και περιλαμβάνει την μοναδική Μύηση της “Multi-Dimensional Spiral – Πολυδιάστατη Σπείρα” .

Με την μέθοδο αυτή θα μάθεις να εργάζεσαι με “Αγγελικές ενεργειακές Σπείρες” που εμπεριέχουν υψηλές θετικές συχνότητες – δονήσεις και πληροφορίες, από τους Αγγέλους, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του θέματος που σε απασχολεί και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές οι οποίες μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης (και αυτό θα το μάθεις στο σεμινάριο) να επιβεβαιωθούν.

Η μέθοδος αυτή σου διδάσκει:

 • Quantum Connecting: Την σύνδεση με το κβαντικό πεδίο της ανώτερης συνειδητότητας και σου αποκαλύπτει τα πραγματικά αίτια, περιοριστικά πιστεύω και ασυνείδητα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τα προβλήματα.
 • Quantum Correcting / ΗSB Higher State of Beeing: Ένα εντυπωσιακό επίπεδο της μεθόδου είναι ότι σου μαθαίνει πολλούς τρόπους να μετράς και να αντιλαμβάνεσαι τις διάφορες ενέργειες σε όλων των ειδών τα θέματα που θες να εξετάσεις. Αυτή η μέθοδος κάνει κβαντικές διορθώσεις για να τις οδηγήσει στο “Ανώτερο σημείο της ύπαρξης τους”.
  Δηλαδή κάθε κατάσταση, κάθε ανθρώπινος οργανισμός αλλά και το φυτικό – ζωικό βασίλειο μπορεί να φτάσει στην ανώτερη υπαρξιακή κατάσταση του.

Αυτό το επίπεδο της μεθόδου ενδείκνυται ιδιαίτερα για σωματικά συμπτώματα και θέματα υγείας όπου και τα διορθώνει.

Μπορείς όλα τα παραπάνω να τα διορθώσεις με την βοήθεια της ασύλληπτης ενέργειας της “Multi – Dimensional Spiral – Πολυδιάστατη Σπείρα” σε συνδυασμό με άλλα ειδικά εργαλεία που θα σου δοθούν. Οπως κινησιολογικά τεστ, σχεδιαγράμματα, σκίτσα και άλλα ειδικά γραφήματα που σε βοηθούν στο να διερευνήσεις και να κατανοήσεις τα αίτια πίσω από κάθε κατάσταση που χρειάζεται βελτίωση.

Σε αυτή την μέθοδο εργάζεσαι με την πιο ισχυρή Σπείρα την “Multi -Dimensional Spiral – Πολυδιάστατη Σπείρα” όπου μέσα από την σύνδεση της και τις ‘’Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες’’ που εμπεριέχουν πολύ υψηλές δονήσεις, μετουσιώνει τα θέματα χαμηλών δονήσεων στο δικό σου πεδίο και απελευθερώνεσαι από αυτά.

Για πρώτη φορά σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχτούν τρεις ισχυρές Σπείρες των Ανωτέρων Ταγμάτων (Σεραφείμ, Χερουβίμ, Θρόνοι).

Θα βιώσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία που μέσα από αυτές τις ουράνιες Σπείρες θα σου αποκαλυφθούν δικές σου πτυχές και δυνατότητες που δεν μπορούσες να φανταστείς.

Eπίσης η μέθοδος περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις:

 • “Παράλληλα Σύμπαντα” μέσα από ειδική άσκηση μπορεί να γίνει η σύνδεση μαζί τους για να λάβεις πληροφορίες και γνώσεις για τις λύσεις των προβλημάτων σου από εκεί που είναι ήδη όλα λυμένα.
 • “Ανώτερο δρόμο και σκοπό της ζωής” δηλαδή ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί για εμένα, ποιον θέλω να επιλέξω και μέσα από ειδική άσκηση να συνδεθώ μαζί του για τον σκοπό της ζωής μου και για το ανώτερο καλό μου.
 • “Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου – Quantum Field Constellation by Mary Zapiti“ – βασισμένη στην θεωρία και πρακτική του Bert Hellinger και την κβαντική επιστήμη.

Σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου χρησιμοποιούνται στοιχεία από την Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου – Quantum Field Constellation – AQS by Mary Zapiti.

Η Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου σε σχέση με την Συστημική Αναπαράσταση δεν παρατηρεί μόνο το οικογενειακό σύστημα αλλά είναι ανοιχτή προς όλες τις αιτίες που είναι καταγεγραμμένες στο κβαντικό πεδίο.

Έλα να ανακαλύψεις μαζί μας τον κόσμο των απεριόριστων δυνατοτήτων. Δημιούργησε την πραγματικότητα που επιθυμείς!!!

«Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί στο ίδιο επίπεδο της συνείδησης που το δημιούργησε» – A.Einstein

Μπορούμε να ζήσουμε όλοι μαζί τον Παράδεισο επί της Γης.
Ας κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!!

Για το σεμινάριο θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.


Quantum Leap Seminar – 10o Summer Camp 2018


Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: Μαίρη Ζαπίτη, Συστημική, Συμβουλευτική & Κβαντική Ψυχοθεραπεία, Δημιουργός των Διεθνών Μεθόδων ANGELIC QUANTUM SPIRALS – AQS & της Quantum Field Constellation – Aναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου. Συγγραφέας του βιβλίου ANGELIC QUANTUM SPIRALS.


Διοργάνωση:
Body Mind Soul – Θεραπευτικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο
&
Academy of Angel Healing
e-mail: bodymindsoul1@yahoo.gr
www.bodymindsoul.gr
www.maryzapiti.com

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης
έως 3 Σεπτεμβρίου 2018

Tηλ: 210 9614942 ώρες 9:00 – 21:00


Τόπος διεξαγωγής:
Apollo Hotel – Αγία Μαρίνα, Αίγινα
www.apollohotel.gr – τηλ: 22970 32271

Κόστος Σεμιναρίου:
Από 650 ευρώ, μόνο 440 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).
Στην έγκυρη εξόφληση έως την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει έκπτωση από τα 440 ευρώ στα 350 ευρώ.
Τελευταία ημέρα εξόφλησης των 350 ευρώ: Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ AYΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ:
Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
100 ΕΥΡΩ min.
Alpha Bank – Μαρία Ζαπίτη, Aριθμός λογαριασμού: 386-002101-052569
IBAN: GR9401403860386002101052569


Κόστος Διαμονής με πρωινό:

Κόστος ανά άτομο σε δίκλινο την ημέρα (με πρωινό) 25 ευρώ με θέα δάσος, 30 ευρώ με θέα θάλασσα

Κόστος για μονόκλινο την ημέρα (με πρωινό) 40 ευρώ

Η εξόφληση για την διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Μεταφορά Συμμετεχόντων:

Η μεταφορά των συμμετεχόντων είναι ατομική και ελεύθερη.

Για τους συμμετέχοντες χωρίς αυτοκίνητο, η μεταφορά μπορεί να γίνει απευθείας από το Λιμάνι του Πειραιά στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Για όλα τα δρομολόγια που φτάνουν στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας η άφιξη και η αναχώρηση των συμμετεχόντων γίνεται με πούλμαν του ξενοδοχείου Αpollo.

Για τους συμμετέχοντες με αυτοκίνητο η μεταφορά τους πρέπει να γίνει από άλλα λιμάνια του νησιού.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 – ΩΡΑ 18.30

Λεπτομέρειες

Αρχή:
7 Σεπτεμβρίου 2018
Τέλος:
12 Σεπτεμβρίου 2018
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Apollo Resort Aegina
Αγία Μαρίνα, Αίγινα, 18010 Ελλάδα Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+30 22970 32271
Ιστοσελίδα:
http://www.apollohotel.gr/

Διοργανωτής

Μαίρη Ζαπίτη
Τηλέφωνο:
+30 210 9614942
Email:
bodymindsoul1@yahoo.gr
Ιστοσελίδα:
https://maryzapiti.com/ell/