ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Από το ΒΙΒΛΙΟ: ANGELIC QUANTUM SPIRALS – Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες

Συγγραφέας: Μαίρη Ζαπίτη

 

Προσοχή!

Μην το διαβάσεις, εάν δεν θέλεις ν’ αλλάξεις τη ζωή σου!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που κρατάς στα χέρια σου αυτό το βιβλίο για τη μέθοδο Angelic Quantum Spirals (AQS) – Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες.

Δεν πρόκειται για ένα επιστημονικό βιβλίο ούτε όμως για μια ιστορία βγαλμένη από τη φαντασία. Προέκυψε από την επιθυμία μου να μοιραστώ με όλους τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου με τους Αγγέλους. Αυτές βασίζονται σε τρεις ακόλουθους πυλώνες:

1. Στην αγάπη μου και την αφοσίωσή μου στους Αγγέλους.

2. Στα θαύματα που εμπλούτισαν τη ζωή μου και μου δίνουν καθημερινά δύναμη αυτή τη γνώση να τη μεταδώσω μέσα απ’ την καρδιά μου.

3. Στα επιτυχή αποτελέσματα που βλέπω εδώ και χρόνια στους μαθητές μου, τους θεραπευόμενους και όσους χρειάστηκαν τη βοήθειά μου. Αυτό βασίζεται σε αναφορές από ανθρώπους που θεραπεύθηκαν και βρήκαν την εσωτερική δύναμη να προχωρήσουν στη ζωή τους, αποδεικνύοντας σε εμένα ότι η συνεργασία με τους Αγγέλους ανοίγει μια πύλη προς άπειρες δυνατότητες.

Το ιδιαίτερο στη μέθοδο AQS είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί πολύ απλά και έχει άμεσα αποτελέσματα. Μπορείς να την εφαρμόσεις στον εαυτό σου ή σε κάποιον άλλο καθώς επίσης και σε ζώα, καταστάσεις ή και χώρους. Δεν παίζει κανέναν ρόλο το εάν η εφαρμογή γίνεται με άμεση επαφή ή από απόσταση.

Η μέθοδος AQS δεν απευθύνεται μόνο σε θεραπευτές και συμβούλους ζωής (life coaching), αλλά και για όσους θέλουν να αλλάξουν την ίδια τους τη ζωή ή να βοηθήσουν κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η AQS είναι μία ξεχωριστή μέθοδο με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, ο ενθουσιασμός μου για το τι μπορεί να καταφέρει αυτή η μέθοδος παραμένει ο ίδιος όπως όταν ξεκίνησα.

Αναρωτιέσαι, ίσως, πως κατέληξα στις Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες (Angelic Quantum Spirals).

Θα το περιγράψω κάπως έτσι:

Όλα τα προβλήματα προκύπτουν από πεδία χαμηλών συχνοτήτων, τα οποία προκαλούνται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις, π.χ. ασθένειες, δύσκολες σχέσεις, αρνητικό κάρμα, προηγούμενη ζωή, εμπλοκές στο οικογενειακό σύστημα, συλλογικό ασυνείδητο και πολλά άλλα.

Όταν βρισκόμαστε, επομένως, σε ένα χαμηλά δονούμενο ή αρνητικά προγραμματισμένο πεδίο, είναι δύσκολο, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, να προσελκύσουμε θετικές καταστάσεις.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο μπαίνει η AQS. Αυτές οι αγγελικές ενέργειες υψηλής συχνότητας, που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη, αλλάζουν το πεδίο αστραπιαία. Έτσι μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς. Γίνεσαι εσύ ο δημιουργός της ζωής σου.

Και όπως είπε πολύ εύστοχα ο Άλμπερτ Αϊνστάιν:

“Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί στο ίδιο επίπεδο της συνείδησης που το δημιούργησε.”

 


 

Παραγγελίες – Πληροφορίες

210-9614942

Με την παραγγελία του βιβλίου, δώρο ένα ενεργοποιημένο μενταγιόν Σπείρα.